.
News Image

Katie Melua komt naar Brussel

Katie Melua, nu te horen op het nieuwe album van Nick & Simon, komt weer naar ons land.

Het Koninklijk Circus wordt het decor van de podium-comeback van de mooie Katie Melua, die een onuitgebrachte set zal spelen. De artieste vertrekt namelijk op haar allereerste akoestische tournee, waarmee ze ook bij ons halt houdt op 2 april 2014.
Op negentienjarige leeftijd verrast de geadopteerde Londense met Georgische roots de hele wereld met haar ongelofelijke stem, die even zacht als helder is. De sfeer van haar debuutalbum 'Call Off the Search' (2003) is geïnspireerd door artiesten als Joni Mitchell, Paul Simon en Bob Dylan, allemaal namen die een onderdeel van haar jeugd vormden. In 2005 onthult ze met 'Piece By Piece' haar enorme talent aan het grote publiek. De eerste single uit die plaat, "Nine Million Bicycles", is een oververdiend en doorslaand succes. Miljoenen mensen over de hele wereld laten zich meevoeren door de melodieën en de charme van Katie Melua. In 2008 brengt ze haar derde langspeler 'Pictures' uit, met de hulp van haar onafscheidelijke producer en mentor Mike Batt. Het resultaat stijgt boven hun verwachtingen uit! Gedragen door de single "If You Were a Sailboat" geeft dit enorme succes Katie alsmaar meer vertrouwen en katapulteert haar naar de top van de best verkopende Engelse artiesten. Na de albums 'The House' (2010) en 'Secret Symphony' (2012), is ze nu terug met haar zesde plaat 'Ketevan' onder de arm, een meesterwerk waarop de jonge zangeres het heeft over de liefde en het leven in het algemeen, tussen melancholie en humor, luchtigheid en diepgang.
Met haar nieuwe tournee, genaamd "Simplified – First Acoustic European Tour" zoekt Katie Melua haar publiek opnieuw op met een onuitgebrachte formule van gitaar, bas en piano. Op vrijdag 11 april geeft ze een zacht concert in de sfeervolle achtergrond van het Koninklijk Circus in Brussel! Tickets zijn te koop vanaf 21 november om 10u30.

Tickets via Het Koninklijk Circus: 02 218 20 15 of www.cirque-royal.org & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen (excl. servicekosten): 52 euro, 46 euro, 42 euro, 38 euro
Genummerde zitplaatsen

Bio van Katie Melua

Meer Over:

Katie Melua