.
Steven en Kathleen Aerts
zaterdag 11 juni 2022

Kathleen en Steven: “We hebben elkaar nooit iets kwalijk genomen”

“Samen iets ondernemen is fijn"

Het vergt een enorme inspanning om als koppel ongeschonden doorheen een verbouwing te geraken. Vraag dat maar aan Kathleen Aerts en haar man Steven. Zij wilden hun huis in Zuid-Afrika uitbreiden met een heuse guesthouse, maar zagen de dingen een pak rooskleuriger in dan ze werkelijk zijn. Hoe ze zich doorheen die moeilijke periode hebben gesleept, vertellen ze in Dag Allemaal.

Het begon allemaal met een droom die ze beiden koesterden: mensen ontvangen in Zuid-Afrika, in hun eigen zelfgebouwde, luxueuze guesthouse. In 2021 achtten ze het moment rijp om de werken aan te vatten.

Doorheen hun bouwavontuur diende de ene na de andere vertraging zich aan. Er waren problemen met leveranciers, nutsvoorzieningen die niet goed doordacht waren, een bouwheer die zijn vak niet al te serieus leek te nemen. Reden genoeg tot paniek, en die was er soms ook.

Het koppel had nog maar weinig vrije tijd over om samen te spenderen met hun gezin. Die drukte sloop als een stille killer hun relatie binnen en alle romantiek werd, weliswaar tijdelijk, overboord gegooid.

Na al hun tegenslagen in Zuid-Afrika sluit het koppel verbazend genoeg een volgend project niet uit. “Samen iets ondernemen is fijn. Zelfs met wat er allemaal mis ging in 'Droom Guesthouse' hebben we elkaar nooit iets kwalijks genomen. Als we elk apart dingen zouden doen, zouden er meer frustraties zijn”, besluit Steven.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kathleen Aerts