.
Karl Vannieuwkerke
maandag 22 maart 2021

Karl Vannieuwkerke over kinderwens: “dat heb ik onderschat”

“Ik ben dol op kinderen...”

Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin Caroline Vaneenooghe kregen in het voorjaar van 2019 hun eerste kindje samen. Voor Karl van Jack Odile al het derde kindje, maar daar zag het sportanker geen graten in: “ik ben dol op kinderen”, onthult Karl Vannieuwkerke in De Rotonde op Radio 2.

Toen Karl en Caroline de liefde vonden bij elkaar was het voor Karl allerminst een probleem dat Caroline kinderen wou. Integendeel.

“Ik had nog altijd een kinderwens. Toen we begonnen te daten, heb ik dan ook heel snel een berichtje gestuurd 'mocht je wakker liggen over het feit of ik nog kinderen wil, voor mij is dat zelfs geen vraag. Als jij kinderen wil, dan gaan we voor kinderen.' Ik zat daar helemaal niet mee in. Integendeel. Ik keek er naar uit”, vertelt Karl Vannieuwkerke bij Christel Van Dyck op Radio 2.

Bezig zijn met Jack Odile is een enorme verrijking voor Karl, maar toch is het ook vermoeiend: “Wat ik wel onderschat heb - ik ga naar de 50 - is hoe vermoeiend het is om vaak uit je bed te moeten. Het eerste jaar was zwaar. Het heeft bijna 16 maanden geduurd voor hij doorsliep. En ja, dat kruipt wel in je kleren, ook al omdat je weinig tijd hebt om te rusten, door je job. Maar zelfs dat kan het geluk niet drukken”, klinkt het gelukkig bij Karl Vannieuwkerke op Radio 2.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Karl Vannieuwkerke

Meer Over:

Karl Vannieuwkerke