.
Karen Damen
vrijdag 23 augustus 2019

Karen Damen maakt zich zorgen om Sky

Waarom maakt Karen zich zorgen om haar zoon?


Karen Damen is enorm trots op haar 9-jarige zoon Sky. “Ik vind het niet erg dat Sky zo snel groot wordt. Ik kan nu al eens een deftige babbel met hem doen of discussiëren,” getuigt Karen in Story. Toch baart één specifieke karaktereigenschap van Sky haar ook zorgen…

Sky is enorm gevoelig. “Die begint al te wenen als er een kindje in The Voice Kids niet geselecteerd is. Ja, hij lijkt op de mama hé.” En ook al toont Sky veel empathie en inlevingsvermogen dankzij zijn gevoeligheid, toch had de mama het liever anders gezien.

“Eigenlijk vind ik dat wel een beetje spijtig. Jongens moeten toch wat stoer zijn. Soms denk ik ook: krijg toch maar wat meer haar op je tanden,” aldus Karen Damen die natuurlijk als geen ander weet hoe hard de wereld kan zijn.

Toch voelt Karen Damen heel wat trots voor haar gevoelige jongen. “Hij kan heel boos worden over onrechtvaardigheid. Hij heeft juist eens een vriendje bij ons thuis uitgenodigd om te komen spelen omdat die gepest werd in de klas. Hij neemt het op voor de ‘zwakkeren’. Dat is een mooie eigenschap,” beseft ook Karen Damen.

Bio van Karen Damen

Meer Over:

Karen Damen