You are here

Karen Damen maakt zich zorgen om Sky

23/08/2019 19:20-

Waarom maakt Karen zich zorgen om haar zoon?

Karen Damen is enorm trots op haar 9-jarige zoon Sky. “Ik vind het niet erg dat Sky zo snel groot wordt. Ik kan nu al eens een deftige babbel met hem doen of discussiëren,” getuigt Karen in Story. Toch baart één specifieke karaktereigenschap van Sky haar ook zorgen…

Sky is enorm gevoelig. “Die begint al te wenen als er een kindje in The Voice Kids niet geselecteerd is. Ja, hij lijkt op de mama hé.” En ook al toont Sky veel empathie en inlevingsvermogen dankzij zijn gevoeligheid, toch had de mama het liever anders gezien.

“Eigenlijk vind ik dat wel een beetje spijtig. Jongens moeten toch wat stoer zijn. Soms denk ik ook: krijg toch maar wat meer haar op je tanden,” aldus Karen Damen die natuurlijk als geen ander weet hoe hard de wereld kan zijn.

Toch voelt Karen Damen heel wat trots voor haar gevoelige jongen. “Hij kan heel boos worden over onrechtvaardigheid. Hij heeft juist eens een vriendje bij ons thuis uitgenodigd om te komen spelen omdat die gepest werd in de klas. Hij neemt het op voor de ‘zwakkeren’. Dat is een mooie eigenschap,” beseft ook Karen Damen.

Meer nieuws over:

Karen Damen

Gerelateerde foto's:

Eerste draaidag Familie

Karen Damen - Lint - 27/11/2019

Dancing With The Stars: compilatie

Karen Damen - Lint - 07/12/2018

Concert in Lotto Arena

Karen Damen - Antwerpen - 16/03/2018

Vlaanderen feest

Karen Damen - Antwerpen - 11/07/2017

Rode Neuzen Concert

Karen Damen - Antwerpen - 30/11/2016

VIJF feest 10 jaar

Karen Damen - Antwerpen - 09/11/2014

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: