.
News Image

Karen Damen: ik heb het gemaakt'

Karen Damen openhartig bij Bruno Wyndaele. 


Vanavond ontvangt gastheer Bruno Wyndaele Karen Damen, die haar beste vriend meebrengt met wie ze, zo blijkt, nog ‘technisch gekust’ heeft.

Karen Damen laat vanavond in Het zomert met in haar hart kijken. Ze toont foto’s van de vakantie met haar eerste vriendje en vertelt eerlijk over de harde kritiek die ze het voorbije jaar gekregen heeft.

Karen blijkt erg trouw in vriendschappen. Ze heeft bijvoorbeeld nog altijd contact met haar eerste vakantielief van toen ze 13 jaar was. Ze heeft ook foto’s mee van de eerste keer dat ze alleen op vakantie ging: dat was toen ze 16 was, met haar toenmalige vriendje.

Ook over ‘Karen maakt een plaat’ wordt er gepraat: “Ik heb kritiek op K3 nooit persoonlijk aangevoeld, maar van het moment dat je echt iets zelf doet, dat heel persoonlijk is, dat helemaal van uw eigen is, dan komen complimenten veel harder binnen. Maar kritiek ook.” Over bekend zijn verteld Karen: “Ik ben een vraag in Trivial Pursuit. En dan denk ik: ‘Ik heb het gemaakt!”

Daarnaast heeft Bruno het met Karen over haar ideale vakantie (“Eigenlijk zou ik heel graag met mijn eigen man nog eens alleen op reis willen gaan.”) en haar vaste vakantie gewoonte (“‘s Morgens na het ontbijt na mijn koffietje, een uurtje WIFI.”).

En hoe zit dat met de nieuwe piercing van Karen? “Ik zag er een kei schoon jong meisje mee en ik dacht dat ik er ook terug jong zou uitzien.”



Het zomert met: dinsdag 14 augustus om 21.20 uur op Eén.