You are here

Karen Damen: 'dan heb ik geen vrienden meer'

15/08/2018 08:44-

Dit kan Karen Damen niet missen. 

Karen Damen was dinsdagavond te gast in het zomerprogramma “Het zomert met” van Bruno Wyndaele. Samen met Karen overliep Bruno het toch wel mooie leven van de gewezen K3-zangeres. Die kreeg tijdens het programma meerdere dilemma’s voorgeschoteld en die waren niet altijd even makkelijk. “K3 of VIER?” vroeg Bruno Wyndaele zich af. Karen koos resoluut voor VIER waarvoor ze programma’s maakt. “Het is mooi geweest”, reageert Karen. Zelfs wanneer de presentator vraagt of het ook niet in het kader van de nostalgie-tour zou gebeuren is Karen zeker van haar stuk: “Ik denk dat het een beetje potsierlijk zou zijn maar dan moet je dat pas binnen 20 jaar doen”, weet Karen. Eigenlijk is er in alle stilte afgesproken dat de vorige K3 nooit meer zal optreden en we durven te vermoeden dat daar niet snel verandering in zal komen. Voor elk van de K3-tjes is het hoofdstuk K3 definitief afgesloten, het is mooi geweest. Toch hebben alle vier de K3-tjes mooie herinneringen aan de periode dat zij in de groep zaten.
Voor dilemma 2 “Antony of Sky?” moet Karen zelfs geen fractie van een seconde nadenken. Ze floept er meteen de naam van Sky uit maar ze schiet meteen in de lach. “Oei, dat was wel heel rap. Ik denk dat Antony ook meteen Sky zou gezegd hebben. Als den Antony er niet meer zou zijn, daar geraak ik wel over denk ik. Is dat nu raar? Neen, ik denk dat uw man verliezen, dat ge daar misschien ooit wel over geraakt”, gaat Karen verder. “Misschien moet je dit toch wel knippen”, gaat Karen.

Karen Damen moet ook kiezen tussen “Offline en online” en dat is voor haar geen moeilijke keuze. De zangeres kiest resoluut voor online, Karen is veel online om spelletjes te spelen en het nieuws wat te volgen. “Offline gaat niet. Geef mij een week, dan heb ik geen vrienden meer en weet je toch niets meer. Dan gebeuren er mogelijk belangrijke dingen in de wereld en weet je niets meer”, lacht Karen. Ook op vakantie is Karen veel online maar dat hoeft vooral geen sociale media te zijn. Daar spendeert Karen minder tijd aan maar ze geniet van spelletjes spelen tegen anderen en dat doet ze vrij anoniem hebben wij al gemerkt. Zelfs op vakantie heeft Karen nood aan WIFI. “Niet altijd maar kunnen we afspreken dat ik ’s morgens een uurtje WIFI krijg bij de koffie?”.

Meer nieuws over:

Karen Damen

Gerelateerde foto's:

Dancing With The Stars: compilatie

Karen Damen - Lint - 07/12/2018

Concert in Lotto Arena

Karen Damen - Antwerpen - 16/03/2018

Vlaanderen feest

Karen Damen - Antwerpen - 11/07/2017

Rode Neuzen Concert

Karen Damen - Antwerpen - 30/11/2016

VIJF feest 10 jaar

Karen Damen - Antwerpen - 09/11/2014

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: