.
K3 Show Kom Erbij
maandag 13 september 2021

K3 lanceert eerste show in nieuwe bezetting: "Kom Erbij!"

Tickets gaan al in verkoop.

Afgelopen zaterdag barstte de zoektocht naar een opvolger voor Klaasje helemaal los op VTM met de eerste aflevering van "K2 zoekt K3". Maandag maakte Studio 100 bekend dat er vanaf maart volgend jaar een gloednieuwe K3 show komt waarin de groep voor het eerst te zien zal zijn in de nieuwe bezetting. De ticketverkoop voor deze nieuwe show met de toepasselijke titel: "Kom Erbij" start morgen om 10u00.

Marthe: "Het is voor ons op dit moment een emotionele rollercoaster. We touren nog tot eind oktober met Klaasje door Nederland met de afscheidsshow en ondertussen zijn we volop bezig met K2 zoekt K3."

Hanne: "Het is voor ons een gek gevoel om nog niet te weten met wie we juist het podium zullen delen tijdens de Kom Erbij Tour."

Marthe: "Maar uiteraard zijn we er rotsvast van overtuigd dat de geschikte persoon tussen de kandidaten zit.

Hanne: Met veel spanning kijken we alvast uit naar de finale van K2 zoekt K3. Pas dan zullen we weten wie er de komende jaren met ons deel zal uitmaken van K3."

Marthe: "Wij zullen in ieder geval volmondig roepen: “Kom erbij!”"

Hanne: "En we zijn er ook gerust in dat Vlaanderen en Nederland hem of haar in de armen zullen sluiten zoals ze dat 6 jaar geleden ook met ons hebben gedaan."

Ben jij ook zo benieuwd wie K3 opnieuw compleet maakt en naast Marthe en Hanne zal dansen, zingen en schitteren op het podium? Deze K3 show ‘Kom Erbij!’ zal de allereerste show zijn voor de nieuwe K3! We sluiten het nieuwe K3 lid nu al in ons hart en kunnen niet wachten hem/haar beter te leren kennen en roepen alvast: ‘Kom erbij!’

Tourschema:
5/03 - 6/03 Trixxo Theater Hasselt
2/04 - 3/04 Capitole Gent
21/05 - 22/05 Kursaal Oostende
28/05 - 29/05 Stadsschouwburg Antwerpen

Tickets vanaf dinsdag 14 september 10 uur via Studio100.com .

Bio van K3

Meer Over:

K3