.
Marthe en Hanne in K2 Zoekt K3
donderdag 25 november 2021

K3-insider onthult waarom de jury zo streng was

"Dat is ook een van de redenen waarom de jury zo streng was."

Tommy Gryson is al jarenlang de vaste choreograaf van K3. De 35-jarige Gryson nam de fakkel over toen Axana Ceulemans ermee ophield. Tommy weet als geen ander hoe zwaar het leven van een K3’tje kan zijn. Vooral de werkdruk ligt erg hoog…

“Dat wordt ongetwijfeld een van de grootste uitdagingen”, geeft Tommy Gryson toe in Story. “Ze wordt begeleid qua zang en dans, maar niemand beseft hoe hard Hanne en Marthe werken.”

“K3 doet soms negen shows in één weekend, met daarbovenop urenlange repetities zonder publiek, opnames van videoclips waarvoor je om vijf uur ’s ochtends in de make-upstoel moet zitten… Zelfs Hanne en Marthe hebben soms moeilijke momenten”, geeft de choreograaf en vertrouweling van de meisjes toe.

“Via de tv-shows proberen we de meisjes zo goed mogelijk klaar te stomen. Dat is ook een van de redenen waarom de jury zo streng was”, onthult Tommy Gryson in Story. “Je moet nu eenmaal kunnen presteren onder druk en kunnen omgaan met kritiek.”

Tommy Gryson weet als geen ander dat het nieuwe K3’tje al best een dikke huid heeft voor ze aan dit avontuur begint. “Maar als je dit met veel passie doet, komt het altijd goed”, aldus Tommy Gryson in Story.