You are here

Joris uit Blind Getrouwd belt politie voor vriendin

10/12/2019 07:18-

Relatie op de klippen na foto op Instagram.

Wat is er allemaal aan de hand met Joris uit Blind Getrouwd. Onlangs pakte hij op Instagram uit met het bericht dat hij een nieuwe vriendin heeft. Maar die relatie is ondertussen al over en uit. Vorige week kregen wij op de redactie een telefoontje van iemand die ons een heel verhaal vertelde over de gebroken relatie van Joris en zijn toen al ex-vriendin Eva. In dat telefoongesprek kregen we de horen dat Eva naar de pers zou stappen om de vuile was van Joris buiten te hangen. Joris vertelde vorige week in Het Nieuwsblad al dat hij en Eva uit elkaar zijn, dat nieuws is ondertussen ook door Eva bevestigd. Zij stuurde een mail naar Dag Allemaal met de vraag om het nieuws over hun relatie te corrigeren.

“Deze relatie is al eerder stopgezet, en Joris heeft dit willen gebruiken om mij onder druk te zetten om onze relatie langer te behouden. Ook loop er reeds een klacht tegen hem”, schrijft Eva in die brief. Dag Allemaal contacteerde Joris uiteraard en die bevestigt het einde van hun relatie. Maar vanaf dan liggen de verhalen mijlenver uit elkaar. Volgens Eva zette Joris het bericht over hun relatie online nadat zij uit elkaar gingen, volgens Joris niet. Een laatste gesprek tussen de twee liep volledig uit de hand. “Ik wilde haar confronteren met die leugen. Maar dat gesprek is compleet de verkeerde kant opgegaan. Zij gedroeg is agressief… Ze heeft toen zelfs een glazen deur tegen mij gegooid. En ineens stonden haar vader en broer aan de deur, om mij te bedreigen. Ik heb toen de politie gebeld”, vertelt Joris in Dag Allemaal.

Een klacht heeft Joris nog niet ingediend, Eva zou dat ondertussen wél gedaan hebben. Volgens haar komen de uitspraken van Joris haar goed uit. “Hier komt nog een vervolg op”, besluit zij in Dag Allemaal.

Meer nieuws over:

Blind Getrouwd