.
News Image

Johan Notenbaert wordt nieuwe programma-manager van Nostalgie

Nostalgie zet haar ambitieuze groei verder en verwelkomt vanaf 1 juni radio-lover Johan Notenbaert als programma-manager.

Nostalgie zet haar ambitieuze groei verder en verwelkomt vanaf 1 juni radio-lover Johan Notenbaert als programma-manager.

Als radiomaker kan Johan terugblikken op een behoorlijk brede professionele carrière in radioland. Johan Notenbaert (42) startte zijn parcours bij Radio 2; Al snel presenteerde hij de Nachtradio en kwam uiteindelijk bij Donna terecht. Daar maakte hij o.a. De Weekendshow en werd ook muzieksamensteller. Eind 2001 stapte hij richting VMMA en groeide als muziekverantwoordelijke uit tot een referentie in medialand. Het magazine Knack noemde hem als één van de 3 invloedrijkste muzieksamenstellers. Ook op andere vlakken bouwde hij gedurende 12 jaar mee aan het succes van Q-Music, en later JOE fm. Notenbaert zal bij Nostalgie verantwoordelijk worden voor de programmatie van het station. Dirk Guldemont, algemeen directeur Nostalgie: “ik ben erg tevreden dat ik een echt radiobeest als Johan Notenbaert in ons team mag verwelkomen. . Zijn kennis en jarenlange ervaring zullen Nostalgie nog sterker kunnen maken en ons helpen verder groeien.” Johan Notenbaert: “Kiezen voor Nostalgie was voor mij een logische keuze. Als je hoort welke muziek Nostalgie draait, dan weet je dat het dé zender is van de classics, en dat daar nog heel wat potentieel zit. Ik kijk er naar uit om met de ploeg aan het werk te gaan. “