You are here

Jo Vally: “geen passie in mijn relatie”

11/08/2019 09:20-

Voor Jo Vally bleek een minnares de beste oplossing.

Jo Vally is ondertussen 60 jaar en achtte de tijd rijp om in het reine te komen met zichzelf. Geruggesteund door zijn dochter Carmen vertelt Jo Vally openhartig over zijn huwelijksproblemen. “Als kind al zag ik de kloof tussen mijn ouders alsmaar groter worden,” valt dochter Carmen met de deur in huis. Hoeveel dochters zouden hun vader steunen in de keuze voor een minnares?

Carmen was een mirakelkindje, onthult Jo Vally in Dag Allemaal, “want eigenlijk konden Marcella en ik geen kinderen krijgen.” De zanger geeft toe dat hij zijn oogappel rotverwend heeft. Toch hebben ze altijd een hechte band gehad. Een héél hechte band. Toen er onweerwolken samenpakten boven het huwelijk van haar ouders ging de 8-jarige Carmen daar heel nuchter mee om. “omdat ik toen al doorhad dat mijn ouders niet echt een doorsneerelatie hadden zoals andere koppels, en ik zag dat de kloof stilaan groter was geworden.”

“Dus toen papa iemand anders leerde kennen, kon ik daar begrip voor opbrengen. Ik vond het toen beter om het in stilte te aanvaarden, zonder ruzies,” aldus dochter Carmen in Dag Allemaal. De misstap van Jo Vally was toen groot nieuws in de roddelpers. Het waren de hoogdagen van Tien Om Te Zien en Jo Vally was een grote ster. “Mensen weten nooit wat er zich tussen vier muren afspeelt,” aldus de zanger in Dag Allemaal. “Er zijn vele zogenaamd perfecte koppels die tegenover de buitenwereld het verliefde stel uithangen, maar thuis zware ruzies hebben. Dat is bij ons nooit zo geweest. Carmen heeft mij toch echt gesteund. Ze was acht en zei: ‘Papa, ga ervoor!”

Carmen: “Ik zag gewoon dat mijn beide ouders ongelukkig waren. Ik steunde papa’s keuze voor een minnares vooral in de hoop dat hij en mama elk hun geluk zouden vinden. Zoals papa zegt, ik ben tenminste van vreselijke ruzies bespaard gebleven.” Jo Vally geeft toe dat hij nooit een passioneel huwelijk heeft beleefd. “Marcella en ik zijn altijd respectvol met elkaar omgegaan, maar het is nooit grote passie geweest.”

Jo Vally leerde Marcella kennen toen hij nog “een snotaap” was. “Misschien zijn we te vroeg getrouwd,” mijmert Jo Vally. “Ik moet toegeven: toen ik later in de showbizz terechtkwam, ontdekte ik een nieuwe wereld.” Maar ondanks zijn minnares is Jo Vally nog steeds samen met zijn Marcella. Het was een verwarrende periode, ook voor dochter Carmen, die op de duur zelf niet wist of haar ouders nog bij elkaar waren… Maar nu is de situatie genormaliseerd…

“Mama en papa leven nu samen zoals het in vele andere gezinnen gaat. Jullie hebben niet het meest geweldige huwelijk, dat moet we niet onder stoelen of banken steken. Maar jullie proberen ook niet de schijn op te houden,” onthult dochter Carmen. Beleeft Jo Vally dan een verstandshuwelijk, vraagt Dag Allemaal zich af. “Misschien wel, maar toch… We lopen niet hand in hand als we buitenkomen, maar we zijn content nu. Onze vier kleinkinderen, dat is wat ons nu nog bindt. Daar leven we samen voor,” klinkt het bij Jo Vally.

Meer nieuws over:

Jo Vally, Tien om te zien

Gerelateerde foto's:

Euroschlagerparade

Jo Vally - Torhout - 16/03/2019

Kerstconcert

Jo Vally - Rollegem - 22/12/2018

Zaal Forum

Jo Vally - Wervik - 27/10/2018

Cd-voorstelling

Jo Vally - Meise - 16/11/2016

Opname De Vlaamse Top 10

Jo Vally - Antwerpen - 08/06/2016

Opname anne Royal

Jo Vally - Beervelde - 17/05/2016

Opname De Vlaamse Top 10

Jo Vally - De Panne - 06/04/2016

Kerstshow TVL

Jo Vally - Genk - 25/12/2015

Huldiging gemeentehuis

Jo Vally - Meise - 18/11/2015

Opname annes Café

Jo Vally - Antwerpen - 15/09/2015

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Jo Vally