.
Jill Peeters
vrijdag 15 januari 2021

Jill Peeters: “ik durf het eindelijk toegeven”

"En ik weet wie ik wil worden..."

Jill Peeters is ondertussen al een tijdje gestopt als weervrouw bij VTM maar lange tijd bleef het ook voor Jill zelf onduidelijk wat ze wou gaan doen met haar verdere leven. Maar na lange wandelingen tijdens de coronacrisis en loopbaanbegeleiding heeft ze eindelijk zingeving gevonden.

2021 mag voor Jill Peeters een tijdloos jaar worden. “Een tijdloos jaar staat voor mij voor ‘een regeneratief leven’. Dat is meer dan alleen maar duurzaam”, vertelt de voormalige weervrouw bij Radio 1.

“Bij een regeneratief leven, ga je niet op zoek naar wat je moet doén, maar ga je wel op zoek naar wie je moet wórden”, verduidelijkt Jill Peeters in de podcast. “En ik weet wie ik wil worden: ‘the international climate awareness expert’. Het kostte me een loopbaancoach om dit luidop te durven zeggen”, geeft Jill Peeters toe bij Radio 1.

“In heldere taal wetenschappelijke kennis delen en doorgeven, om zo mensen te helpen. Ja, ik wil anderen helpen om antwoorden te vinden op vragen als ‘wat kan ik doen voor het klimaat?’” klinkt het ambitieus bij Jill Peeters.

Bio van Jill Peeters

Meer Over:

Jill Peeters