.
Jill uit Big Brother
donderdag 8 april 2021

Jill: ‘Ik hoop dat papa zegt dat hij zielsveel van mij houdt’

Dat zou mooi zijn!

Dat de band tussen Jill en haar vader niet altijd even goed is geweest, dat heeft zij de afgelopen drie maanden meermaals in het Big Brother huis uitgesproken. In de beste families zijn er wel eens ruzies of ergernissen die voor vervelende situaties zorgen en dat was tussen Jill en haar vader niet anders.

Op een bepaald ogenblik trok Jill bij haar moeder en in liet zij haar achternaam zelfs veranderen, iets waar Jill de dag van vandaag niet zo trots op is. Laten we het bij een jeugdzonde houden.
Er gaat straks of één van de volgende dagen een moment komen dat dochter en papa oog en oog staan en dan zal er hoe dan ook gepraat worden.

“Ik zal mijn gevoel tegenover hem uitspreken. Ik denk dat als ik hem zie, ik het best wel even moeilijk zal hebben. Ik heb dingen gezegd en hij heeft het vast ook gezien, maar ik denk echt dat ik mijn gevoel bij hem los kan laten en hem kan vragen of hij mij echt als zijn dochter ziet of niet. Ik hoop dat hij zegt dat ik zijn dochter ben en dat hij zielsveel van mij houdt”, besluit Jill.

Wij hopen oprecht dat Jill dat laatste antwoord effectief snel uit de mond van haar vader zal horen.