.
News Image

Jelle Cleymans speelt op 13/07 op de Bosfeesten in Peutie

Op een boogscheut van Brussel, Leuven, Antwerpen en Mechelen.


Velen van jullie denken waarschijnlijk meteen aan ‘die rosse’ van Spring, maar dat was slechts het begin van zijn muzikale carrière. Het programma groeide uit tot een hit. Letterlijk en figuurlijk, want liedjes zoals Spring, Jong, Te min voor Anja en Met de trein naar Oostende veroverden al snel vele harten.

Het acteer- en zangtalent wist Jelle ook goed te combineren in het musicalgenre, waar hij rollen vertolkte in verschillende succesvolle musicals (Daens, Robin Hood en het bejubelde ’14-’18).



Zijn eerste Nederlandstalige soloalbum ‘Naakt doe ik de afwas' zag het licht in 2010. In 2011 ging Jelle Cleymans ook samen met bloedbroeder Jonas Van Geel op tournee, wat uitdraaide in een gigantisch succes. De laatste jaren brengt Jelle nog geregeld steengoede Nederlandstalige nummers uit, waaronder Welk oog en hoeveel tranen, Napoleon XXIII en Kevin Janssens niet.



Benieuwd hoe het allemaal live klinkt? Ga dan zeker op vrijdag 13 juli naar het Openluchtcafé op de Bosfeesten.

De inkom bedraagt 5 euro en daarvoor krijg je enkele drankbonnen bij de kassa. Er zullen de komende weken nog enkele namen voor 13 en 14 juli gelost worden.