.
James Cooke & Gert Verhulst
zaterdag 1 mei 2021

James Cooke onthult voordelen aan nieuwe talkshow: “dat is altijd een surplus”

"Je voelde de spanning die in de studio hing..."

Na een moeizame start lijkt ‘De Cooke & Verhulst Show’ toch weer aan kijkers te winnen. De cijfers zijn zelfs gelijkaardig aan die van het laatste seizoen van Gert Late Night.

“Daar ben ik trots op”, aldus James Cooke in Het Laatste Nieuws. “Ik vind dat we voor een dagelijkse talkshow heel veel content geven. Maar ik geef ook toe dat het de eerste aflevering aarzelend was. Je voelde de spanning die in de studio hing.”

En James ziet ook echt wel voordelen aan het werken in een studio: “We hebben nu eindelijk een volwaardige kleedkamer”, lacht James in het dagblad. “Op de boot zaten we samen met de visagiste op bed om de make-up aan te brengen.”

“Daarnaast mogen we bubbels publiek ontvangen. Heel fijn, want de boot was daar te klein voor. Bovendien ziet het geheel er glamoureuzer uit, dat is volgens mij altijd een surplus”, klinkt het enthousiast bij James Cooke.

Al is het gevoel natuurlijk wel anders dan op de Evanna waar Gert Late Night werd opgenomen: “De Evanna was echt ons huisje. We sliepen er vier nachten per week en dat zorgt voor een unieke sfeer. Nu rijden we elke dag op en af naar de studio”, aldus James Cooke in Het Laatste Nieuws.