.
James Cooke
maandag 5 april 2021

James Cooke krijgt zware kritiek: “toon toch een minimum aan tact!”

"Ik heb toch vooral het gevoel dat er op de man gespeeld werd."

James Cooke kreeg hartverwarmende reacties op zijn programma ‘Leef!’ al was er ook één negatieve recensie die James pijn deed.

“Tja, ik heb toch vooral het gevoel dat er op de man gespeeld werd”, verwijst James Cooke naar die ene negatieve recensie. “Ik wil daar niet veel woorden aan spenderen. Vergelijk het met de strategie van pesters: ga je daar op in, dan slaagt de pester in zijn opzet.”

James zelf kan leven met kritiek. “Dat ze mij - de commerciële boy van de tv - aanpakken, daar kan ik tegen. Ik heb ondertussen een olifantenvel gekweekt, I got this”, aldus James Cooke. Maar hoe moeten de nabestaanden zich voelen bij dergelijke harde woorden, vraagt James zich luidop af.

“Mij mogen ze aanvallen, maar als zo’n recensent schrijft dat een terminale patiënt beter met zijn ex of met zijn zoon zou gaan praten dan met mij, stel ik me toch vragen. Hoe erg moet het wel niet zijn voor de nabestaanden om zoiets te lezen! Jongens, heb toch een minimum aan tact”, spreekt James Cooke klare taal in Het Belang van Limburg.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke