.
James Cooke
woensdag 12 mei 2021

James Cooke en andere bv's in Studio 100-story

Vanaf eind deze maand te zien en te horen.

De indrukwekkende stemmencast van ATLANTIS belooft een grote dosis humor en amusement: Sven De Ridder, Peter Van de Velde, Rik Verheye, James Cooke en Tine Embrechts zullen een aantal sappige personages neerzetten:

James Cooke is Zeus: “Ik ben supercontent dat ik mijn Gentse klanken nog eens kan bovenhalen voor de rol van Zeus! Alleen jammer dat ik af en toe door de andere goden belachelijk word gemaakt…(lacht)”

Peter Van de Velde speelt de halfgod Atlas, die Atlantis heeft gebouwd tegen de wil van de Goden. Hij gaat er vandoor met een gouden bal, het hart van ATLANTIS.

Rik Verheye zal te horen zijn als Hephaistos: “Ik heb mij helemaal kunnen uitleven in een zeer luide, Westvlaamse versie van de goddelijke smid!”

Sven De Ridder speelt een echte Antwerpse Poseidon, die onder de sloef van Zeus ligt, tot hij zijn drietand boven haalt!

Tine Embrechts zal te horen én te zien zijn als Jane Clarke, de archeologe: “Ik vond het heel fijn om in de rol van archeologe Jane Clarke te kruipen, die al jaar en dag op zoek is naar Atlantis, de legendarische stad uit de Oudheid die verdween in de zee.”

Vandaag kan het geheim ontrafeld worden…En jij kan er bij zijn! Bestemming ATLANTIS is een belevenis voor de hele familie, een grappig en spannend avontuur, met adembenemende projecties en een fantastische stemmencast.


Studio 100 lanceert samen met CityCubes de allereerste immersive story van België: een nieuwe, innovatieve totaalbeleving voor families en vrienden: “Studio 100 Story Studio”. Het wordt de allereerste keer in België dat verhalen op deze manier verteld worden. Immersive, waarbij het publiek letterlijk binnenstapt in het verhaal door de spectaculaire, levensgrote projecties. Het luisterverhaal via koptelefoons maakt de beleving nog sterker. Het wordt een lust voor het oog met veel humor gebracht en een heus avontuur. Om deze bijzondere ervaring te creëren wordt gebruikt gemaakt van de allernieuwste projectie-technieken. De eerste story die te zien zal zijn is “Bestemming ATLANTIS”. De bezoekers worden meegenomen in de intrigerende wereld van de verzonken stad met al zijn mysteries die diep onder het wateroppervlak verborgen liggen.

Studio 100 Story Studio is volledig coronaproof. De bezoekers moeten vooraf een uurslot reserveren en worden in kleine groepjes ontvangen waarna ze met datzelfde kleine groepje de immersive story beleven doorheen de verschillende ruimtes. Uiteraard worden er heel wat andere corona-maatregelen genomen, van ontsmettingszuilen met sustainable disinfectieproduct tot een optimale ventilatie met inzet van UVC-lampen en dry-mist.

Info & tickets via www.storystudio.live