.
Marco Borsato
donderdag 11 november 2021

Jada Borsato: “Ik denk niet dat dit door papa komt”

Het is haar eigen keuze

Het ziet er naar uit dat we binnenkort muziek mogen verwachten van Jada Borsato, dochter van Marco Bosato. Jada lijkt de genen van haar vader te hebben geërfd en lijkt zich vanaf nu volledig op haar carrière te willen storten. “Maar ik geloof dat ik, als papa géén zanger was geweest, alsnog van zingen had gehouden. Ik denk niet ‘dit komt door hem”, zegt ze in Nina.

Heel wat mensen zullen denken dat het niet zo moeilijk is om het te maken in de showbizz met een vader als Marco aan je zijde. Maar ook daar denkt Jada anders over. “Je kan 100.000 contacten hebben maar als je niet goed genoeg bent of de gun-factor niet hebt, kan je het vergeten, hoor. Ik moet er even hard voor werken als iemand anders. En terecht!”

Ondertussen weet Jada dat het leventje als een bekend persoon niet altijd even gemakkelijk is en dat er ook heel wat negativiteit op haar pad zal komen. Dat kreeg ze al te zien bij haar papa, die ze met heel Nederland moet delen. “Voor mij is hij ‘mijn papa’, en niet ‘de zanger’. Als kind luisterde ik thuis mee naar zijn demo’s maar verder weerklonk uit mijn radiootje ook gewoon K3, Michael Jackson of Bruno Mars, hoor.”