.
News Image

Is dit de reden dat Marie moest sterven in Familie?

Opvallend bericht over Lien Van de Kelder.


Lien Van de Kelder vertoeft de volgende maanden in Bangkok, Thailand. Is deze opvallende verhuis de reden dat haar personage Marie moest sterven in Familie? Wie weet…



Lien Van de Kelder is getrouwd met regisseur Hans Herbots en hij werkt voor Netflix en BBC aan een nieuwe reeks ‘The Serpent’. De komende vier maanden zal hij daarvoor in Bangkok, Thailand vertoeven en echtgenote Lien Van de Kelder en hun twee kindjes zijn mee verhuisd.



Gisteren kondigde de actrice nog de eerste schooldag van haar oogappels aan met een emotioneel berichtje op Instagram: “Eerste schooldag in Bangkok morgen... Jeanne (6) ging normaal naar het eerste leerjaar gaan en Victor (4,5) naar de laatste kleuterklas. Nu zal het de ene dag in het Engels zijn en de andere dag in het Frans in een klein schooltje in deze bruisende stad. Wij zijn zenuwachtiger dan hen voorlopig.”



Lien Van de Kelder krijgt alvast veel moed toegewenst van haar voormalige Familie-collega Yanni Bourguignon die benieuwd is naar de spannende avonturen die ze te vertellen zal hebben wanneer ze binnen vier maanden weer naar huis keert en ook Liens voormalige Thuis-collega Leen Dendievel vindt het een heftige en stoere beslissing.


Bio van Lien Van de Kelder en Hans Herbots

Bio van Leen Dendievel en Yanni Bourguignon