.
Iluna Timmerman
zondag 10 maart 2024

Iluna Planckaert: “Het vraagt wel wat organisatorische skills”

Ze gaat volop voor haar rijbewijs

Nu Iluna Planckaert 18 is en gaat verder studeren, begint ook het echte studentenleven voor de oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman. Al zal dat vooral een rustig studentenleven worden.

Iluna amuseert zich perfect met haar vrienden waar ze zichzelf bij kan zijn en zal niet zo snel op zomaar iemand afstappen.

“Momenteel is mijn vriendengroep nog niet gigantisch, we zijn dan ook nog maar enkele maanden bezig met onze studie. Ik was al heel blij dat ik op de eerste schooldag een meisje herkende dat op mijn middelbare school zat. Nu is ze een heel goede vriendin, we hadden meteen een goeie klik en dat koester ik enorm”, zegt Iluna in Tv Familie.

Iluna zit niet op kot en dat is een bewuste keuze. Het is niet dat het haar helemaal niks zegt en misschien komt het er toch ooit van.

“Maar het is leuk om thuis te zijn. Op kot gaan lijkt me zeker ook handig en plezant, maar tegelijk ben ik ook bezig met het behalen van mijn rijbewijs en dat zou ook een heel goeie optie zijn. Mijn lessenrooster is heel variabel dus het vraagt soms best wel wat organisatorische skills. Maar voorlopig lukt het om alles rond te krijgen en op tijd in de les te zitten.”

Bio van Iluna Timmerman

Meer Over:

Iluna Timmerman