.
News Image

Iedereen #Teampia, Telenet en Proximus zijn de winnaars

Wanneer tonen zij hun sociaal engagement?


Iedereen TeamPia, maar wanneer komen Telenet en Proximus met de melding dat zij de kosten (0,5 euro per sms) van sms'jes kwijtschelden? Je kan er niet naast: heel Vlaanderen is een sms aan het sturen om geld in te zamelen voor de kleinie Pia. Twee euro voor een sms, zo gaat het enigszins vooruit. Reeds meer dan 300.000 mensen hadden ondertussen een sms gestuurd, opbrengst om en bij de 450.000 euro voor de vzw, tegelijk is er ook om en bij de 150.000 euro voor de providers die bij de actie betrokken zijn. ZIj zouden hun hart kunnen tonen en deze onkosten niet kunnen aanrekenen, maar we hebben zelf ook iets in handen: ons geld.



Zou het niet beter zijn dat we allemaal een overschrijving doen op het rekeningnummer BE05 3631 9038 5475 (BIC Code :BBRUBEBB) van de vzw? Twee voordelen: er blijft geen geld aan de handen van twee grote bedrijven plakken én je kan ook meteen 5-10-20-30-50-100-1000 euro storten.

En waar blijven de dames en heren politici? 1,9 miljoen euro voor een levensreddend medicijn waar ze geen cent van terugbetalen? TeamPia toont onze solidariteit, tegelijk is het triest te merken dat zo'n actie nodig is om het leven van een baby te redden... een nieuwe uitdaging voor de nieuwe regering? Deel dit gerust en blijf vooral gul geven om Pia te redden!​



Ondertussen hebben Telenet én Proximus beslist om #Teampia te steunen!