.
Ibe Wuyts
zondag 30 mei 2021

Ibe over opvallend duet met Waalse zangeres: “het klikt echt tussen ons”

‘Ibe, waar zijt ge mee bezig?’

Ibe Wuyts was bezig om de meest succesvolle kandidaat ooit uit The Voice van Vlaanderen te worden toen het coronavirus zijn carrière even lamlegde…

Na zijn zege in The Voice stond Ibe al snel in de AB in Brussel en mocht hij zelfs optreden op Rock Werchter: “Dat was een beetje sterven, hé. ’t Ging allemaal zo snel. Zeker op Werchter dacht ik: ‘Ibe, waar zijt ge mee bezig?’ Toen ik die stampvolle tent zag, brak het zweet me uit”, bekent Ibe in Dag Allemaal.

Maar alles viel stil toen het coronavirus de maatschappij lamlegde. “Gelukkig zijn we nu alle geannuleerde optredens aan het herplannen in het najaar”, onthult de singer-songwriter in het weekblad.

En ondertussen bracht Ibe ook het opvallende duet ‘Without You’ met Charles uit, de winnares van The Voice Belgische: “Ja, het klikt echt tussen ons. We hadden elkaar via Instagram al wat complimentjes gestuurd, en een paar weken geleden kreeg ik telefoon dat ze graag een duet wou opnemen. De reacties zijn heel goed. Leuk dat de trein weer vertrokken is”, vertelt Ibe in Dag Allemaal.