.
Ibe Wuyts
woensdag 26 mei 2021

Ibe heeft belangrijke tip voor winnaar in The Voice

Wie volgt Ibe op?

Vrijdag kennen we de opvolger van Ibe Wuyts als winnaar van The Voice van Vlaanderen. Voor de 19-jarige Ibe was The Voice een springplank naar een heuse carrière. En Ibe deelt zijn beste tips om ook de nieuwe winnaar meteen te lanceren…

Dat winnaars van The Voice het zelden maken was voor Ibe een extra reden om te bewijzen dat het wél mogelijk is om als winnaar een carrière uit te bouwen, vertelt de singer-songwriter in Dag Allemaal. Sowieso was The Voice een prima leerschool…

“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben minder verlegen nu. Ik weet nog beter wat ik wil. Ook als songwriter ben ik gegroeid”, bekent Ibe. En van coach Koen Wauters leerde Ibe Wuyts ook nog een belangrijke les.

“Dat je als artiest vooral jezelf moet zijn bijvoorbeeld. Je mag je niet laten doen door mensen die denken dat ze het beter weten als het gaat om je artistieke keuzes”, onthult Ibe in Dag Allemaal.

Zelf wil Ibe ook nog zijn eigen tip meegeven aan zijn opvolger of opvolgster: “Wat ik zeker ook nog wil doorgeven aan de finalisten: wees klaar om de kansen te grijpen die je krijgt!”

Bio van Ibe Wuyts

Meer Over:

Ibe Wuyts