.
News Image

Huiskamerconcerten Vlaamse artiesten bijzonder succesvol

En gaan de artiesten daar ook wat uit leren?


De afgelopen weken zijn op Facebook steeds meer artiesten beginnen optreden en dat vinden wij een keileuk initiatief om de band met de artiesten te blijven ondersteunen.



Jo Vally is één van de artiesten waarvan de huiskamerconcerten veel succes hebben. Zaterdagavond deed is dat al voor de derde week op rij, reageert een tevreden artiest. Ik had niet verwacht dat er zoveel mensen waren die dit met hart en ziel volgen , en ik honderden opmerkingen krijg over hoe fijn ze dit vinden en ze er elke zaterdagavond naartoe leven. Via mail vertellen mensen hoe zeer ze hun vrienden familie en ook de optredens missen van hun idolen. Ik krijg best ook veel emotionele mails, mails waarvan ik toch wel moest slikke. Ik ben echt geschrokken van het aantal mensen in Vlaanderen die miserie hebben en niet meer weten hoe ze verder moeten, gaat Jo Vally verder. Die mensen zoeken en vinden troost in de huiskamerconcerten.



Onder andere ook Sasha & Davy, Johan Veugelers en Yves Segers treden regelmatig op. Ik was één van de eersten die het initiatief nam, glundert Yves Segers. Bij de vorige edities had ik maar liefst 20.000 uitgestelde kijkers op de verschillende profielen. Ik geef de kijkers ook telkens een weekje vooraf de mogelijkheid om hun suggesties door te sturen, zij kunnen dan kiezen uit mijn uitgebreid repertoire van de afgelopen 30 jaar.



Omdat ondertussen zoveel artiesten huiskamerconcerten doen, hebben wij besloten om die vanaf nu niet meer aan te kondigen op de Showbizz-Site. Het lijstje artiesten dat concerten geeft, is ondertussen bijzonder lang aan het worden en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.


Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally