.
Nicole en Hugo
donderdag 20 oktober 2022

Hugo Sigal: “Daar kan ik even stoom aflaten”

Het is een ideale uitlaatklep

Nicole en Hugo waren altijd onafscheidelijk. Dat is nu nog altijd het geval, al staat Hugo wel eens vaker alleen op de set of op de planken. Steeds met goedkeuring van Nicole, anders zou hij het niet doen.

Met ‘Het spook van de operette’ staat Hugo sinds lang nog eens op de theaterplanken. En daar geniet hij enorm van. Het smaakt naar meer, maar actief op zoek gaan, daar heeft hij dan ook weer geen behoefte aan.

“Komt hierna nog iets, dan komt het. Maar altijd in overleg met Nicole. We bespreken alles. Maar ik geef het toe: dit stuk is een enorme uitlaatklep. Even stoom aflaten en dan back to reality. Het geeft me enorm veel zuurstof. En het feit dat Nicole er altijd bij is, zorgt nog voor een extra dosis”, klinkt het enthousiast in Primo.

Een goed jaar geleden werd Alzheimer geconstateerd bij Nicole, en dat was een harde opdoffer om te verwerken. De ene dag gaat het al beter dan de andere, maar haar alleen thuis laten dat ziet Hugo niet meer zitten.

“Zelfs als we naar boven gaan, gaan we samen naar de hemel, Hugo en ik”, zegt Nicole. “Dat is wat ze wil hé. Dat dit niet zo evident zal zijn, kan ik haar moeilijk duidelijk maken. Maar wat je zegt, is juist. Ook al ben ik nu dingen alleen aan het doen, het zal altijd Nicole en Hugo zijn en blijven.”

Bio van Hugo Sigal

Meer Over:

Hugo Sigal