.
Nicole & Hugo
woensdag 20 januari 2021

Hugo emotioneel: “we zijn in een zwart gat gevallen nu mamy er niet meer is”

"Ineens drong het tot me door dat dat niet meer hoeft..."

Het zijn zware tijden voor Nicole en Hugo, nadat Lucienne, de moeder van Nicole overleed na een coronabesmetting. Begin mei zou ‘mamy’ haar 100ste verjaardag vieren, maar het mocht niet zijn.

“Nicole heeft het héél moeilijk om dit te verwerken”, vertelt Hugo Sigal in Dag Allemaal. Hugo probeert haar dan ook een beetje af te schermen van de pers, maar ook Hugo zelf is in een zwart gat gevallen door het overlijden van ‘mamy’ Lucienne.

“Wij gingen mamy alle dagen bezoeken, die routine is nu ineens weg. Ik dacht gisteren nog: ‘Seffens ons klaarmaken om naar het rusthuis te vertrekken’, maar ineens drong het tot me door dat dat niet meer hoeft”, klinkt het emotioneel bij Hugo in Dag Allemaal.

Gelukkig hebben ze heel wat mooie herinneringen aan mamy. “Daar houden we ons aan vast”, vertelt Hugo. En in hun living staan twee kleine urnen met telkens wat as van hun vier ouders. “Het geeft wel troost dat ze zo toch nog een beetje bij ons zijn. We hadden een ongelooflijk sterke band met onze ouders”, klinkt het emotioneel bij Hugo in Dag Allemaal.

Bio van Nicole & Hugo en Hugo Sigal