.
Andre Hazes en Monique Westenberg
dinsdag 17 mei 2022

Hoe zit het nu met André Hazes en Monique?

Terug samen of niet?

Het is lang geleden dat we André Hazes jr. himself nog eens in het publiek zagen verschijnen. Sinds de zanger een burn-out heeft gehad mijdt hij zoveel mogelijk de schijnwerpers en neemt hij alle rust die hij nodig heeft.

Daar hoort ook een gezellig reisje bij met zijn ex-vrouw Monique Westenberg en zoon Dré. De twee hadden het naar het schijnt erg gezellig en volgens de geruchten zouden de twee ook opnieuw een koppel vormen.

Monique is altijd erg actief geweest op Instagram en daar postte ze ook een leuke foto van hen drietjes. Door de vele foto’s die Monique post, lijkt er wel steeds meer en meer bevestiging te komen dat de twee wel degelijk terug samen zouden zijn.

Maar de omgeving van André ontkent die geruchten meteen. André is nog lang niet bezig met een nieuwe relatie en focust zich volledig op zijn herstel, lieten ze aan Dag Allemaal weten. Volgens hen heeft Monique hier meer dan goed over nagedacht om juist die foto’s volop te delen.

Dat André niet meer toevallig op foto’s staat, is geen toeval. “André Hazes op foto, dat betekent een pak extra volgers, die zulke plaatjes van hun idool bijzonder enthousiast onthalen. En laat dat nu net zijn wat Monique als influencer nodig heeft.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes