.
News Image

Hoe word je Instafamous?

De tips & tricks van twee Instagram queens.
Vraag aan een willekeurige tiener op straat wat hij of zij later wil worden. Vroeger werd daar waarschijnlijk vaak ‘advocaat’, ‘journalist’ of ‘dierenarts’ op geantwoord. Wedden dat je vandaag een heel ander antwoord krijgt? ‘Ster in mijn eigen YouTube‑kanaal’ of ‘Instafamous’ bijvoorbeeld. De jongeren van vandaag zijn opgegroeid in een tijdperk van social media. Maar hoe je populair wordt op die social media, daar heb je meer dan alleen een smartphone voor nodig. Is het écht mogelijk om van Instagram je job te maken? En hoe pak je dat aan? In dit boek verklappen Instagrammers @celineschh en @talisalo hun waardevolle tips & tricks. Een post totaal door het dak laten gaan of een perfecte Instagramfoto maken? Zij weten hoe dat moet en leggen het op een eenvoudige manier uit. Een onmisbaar boek voor iedereen die groot wil worden op Instagram!

Céline Schraepen en Talisa Loup zijn ware Instagram-fenomenen. Op hun website www.totallytwo.be bloggen ze over mode, reizen, beauty en andere onderwerpen. Hierbij alvast de 5 ultieme tips van Céline en Talisa om succesvol te worden op Instagram:

*Authenticiteit: blijf jezelf en laat zien wat jij leuk vindt op je instagram feed. Doe je niet anders voor dan je in het echt bent. Er mag gerust eens een gekke foto tussen zitten zodat mensen meer van je persoonlijkheid te weten komen.

*Kwaliteit boven kwantiteit: het is beter om maar 2 keer per dag te posten ipv 5 keer. Beter 2 topfoto’s dan 5 matige!

*Taggen: tag merken op je foto voor meer visibaliteit en gezien te worden door merken en hun volgers. Zo zullen mensen veel sneller op jouw account terecht komen!

*Probeer oprecht een leuke foto te maken: denk aan lichtinval, de positie van de camera, originaliteit, een mooie achtergrond,…)

*Wees interactief op Instagram, like en comment foto’s van anderen maar vergeet ook zeker de interactie met je volgers niet!