.
News Image

Hoe blikt Karen Damen terug op 2 jaar huwelijk?

Karen Damen viert haar tweede huwelijksverjaardag.


“’t Is gebeurd…” Zo liet Karen Damen twee jaar geleden weten dat ze eindelijk getrouwd was met Antony Van der Wee. Met het huwelijk was heel wat geheimdoenerij gemoeid, maar uiteindelijk werd het een prachtige daar op Ibiza waar het huwelijk plaatsvond.

De hele zomer had het gegonsd van de geruchten dat Karen Damen eindelijk in het huwelijksbootje zou stappen. Het Laatste Nieuws pakte zelfs uit met de correcte datum en locatie van het huwelijksfeest waarop Karen Damen reageerde “Shit! In september al?! En ik heb nog geen trouwkleed!” Karen had er heel wat voor over om het huwelijk geheim te houden. Ze wou immers trouwens zonder media-aandacht en in intieme kring.

Uiteindelijk zouden Karen en Antony erin slagen om te trouwen zonder de Vlaamse pers maar met 220 genodigden leek het ons toch niet echt een huwelijk “in intieme kring”. Maar het werd een prachtige dag met onder meer James Cooke als getuige.

We zijn nu twee jaar later en Karen Damen is ondertussen weer heel wat ervaringen rijker. Maar haar rots in de branding is nog altijd haar Antony met wie ze dolgelukkig is. Antony Van der Wee trad zelfs uit de schaduw voor het televisieprogramma “Karen maakt een plaat” waarin de voormalige rosse van K3 haar eigen soloalbum samenstelde.

Karen Damen en Antony Van der Wee vormen nog steeds een prachtig koppel en zoontje Sky maakt het geluk compleet. We wensen hen dan ook proficiat met hun twee jaar huwelijk en dat er nog veel jaren samen mogen volgen daar in Lint!