You are here

Hilde De Baerdemaker: “Pieter is romantisch”

14/02/2020 08:00-

“Dan kan mijn weekend niet meer stuk.”

Hilde De Baerdemaeker heeft met haar echtgenoot Pieter een romantische ziel aan de haak geslagen. Het koppel vierde vorig jaar hun tiende huwelijksverjaardag maar nog steeds hangt er veel romantiek in huis, onthult de actrice in Dag Allemaal. “Pieter is romantisch, dat vind ik fijn. Als hij naar de markt gaat, komt hij thuis met een groot boeket bloemen. Dan kan mijn weekend niet meer stuk,” aldus Hilde De Baerdemaeker in het weekblad.

Elke week voorziet het koppel ook minstens één avond die echt voorbehouden voor hun beiden blijft. “Dan doen we waar we zin in hebben: naar een restaurantje, of de cinema, of vroeg naar bed. Of juist niet,” lacht Hilde De Baerdemaeker. “Het is heel belangrijk dat je dicht bij elkaar blijft,” klinkt het bij de actrice.

Ook Valentijn wordt altijd geblokkeerd in hun agenda. Maar je liefde vieren doe je niet enkel op die ene dag, meent Hilde. Zo gaan ze elk jaar ook samen met hun tweetjes een week er tussenuit. “Ik vind het superfijn om dat te hebben, naast de vakanties met de kinderen. Om beurten verrassen we elkaar met zo’n trip.”

Meer nieuws over:

Hilde De Baerdemaeker

Gerelateerde foto's:

steracteur Sterartiest

Hilde De Baerdemaeker - Vilvoorde - 13/01/2018

LouisLouise-dag

Hilde De Baerdemaeker - Gent - 20/06/2009

Gerelateerde bio's: