.
Jill uit Big Brother
zondag 21 februari 2021

Het is gebeurd: Jill en Matt delen bed (en hebben seks)

Of niet?

Zaterdagavond kregen de bewoners van het Big Brotherhuis een feestje. Big Brother had zelfs drie dj’s uitgenodigd: dj’s Zoey, Nick en Matt gaven het best van zichzelf.

Matt maakte niet alleen op de kijker en de bewoners een goede indruk, hij heeft bij Jill gescoord. De twee deelden afgelopen nacht het bed en het ging er volgens heel wat kijkers intiem aan toe. Nu ja, het bleef beperkt tot gefriemel, maar dat gefriemel duurde wel heel lang. Matt en Jill deden alsof zij aan het slapen waren, maar er bewoog volgens de kijkers echt wel teveel onder het deken om niet de indruk te wekken dat de twee elkaar aan het verwennen waren.

Matt was vanaf dag 1 verliefd op Jill, dat zag iedereen. De speelse Jill maakte eerst het hoofd van Thomas gek, al begreep zij het zelf niet echt. ‘Kunnen mensen niet gewoon goede vrienden zijn?’ vroeg zij zich hardop af. Ook over haar band met nieuwkomer Matt werd er in het huis druk gespeculeerd.

De kijkers van de livestream vragen zich af hoe Jill en Matt zich zondag gaan gedragen. Komen er nog gesprekken tussen hen twee of niet en komt het tot een relatie? Er vloeide zaterdagavond drank, maar niet in die mate dat Jill zich niets meer zal herinneren. Volgens de nachtelijke kijkers van de livestream heeft Thomas mogelijk wel iets gemerkt. We zullen het snel weten: als Thomas zich zondag ‘anders’ gedraagt tegenover Jill en op zijn tenen getrapt is, dan heeft hij door wat er in het bed naast hem gebeurd is.