You are here

Het awkward-moment van Temptation Deborah

12/02/2019 08:54-

Tim en Deborah samen op tv.

Een goed jaar geleden kregen we Deborah en Tim voor het eerst in Temptation Island te zien. Het koppel was op dat moment vier jaar samen en wou hun band aan de ultieme relatietest onderwerpen. Tim was zo zeker van zijn stuk dat hij met zijn Deborah wou trouwen maar al snel ging het fout, serieus fout. Van een relatie was al snel geen sprake meer. Tim had Deborah serieus gekwetst door meermaals vreemd te gaan en de maas was dan ook vol. Deborah en Tim konden niet meer door één en dezelfde deur, tot deze week. Deborah en Tim zijn vanavond in Temptation Takeoff te zien, het programma dat het nieuwe seizoen van Temptation Island op gang moet trekken. In dat programma blikt Goedele terug op het toch wel spraakmakende vorige seizoen. En wonder boven wonder: Deborah en Tim zitten samen én zelfs naast elkaar in één en hetzelfde programma. Er is ondertussen dan ook veel water naar de zee gevloeid. De diepe wonde die Tim geslagen heeft is al wat minder diep geworden en Deborah is pakken sterker geworden. Daarom ook dat ze instemde om met Tim in één en hetzelfde programma te zitten. “Het was wel awkward. Heel vreemd. Maar we staan elkaar niet naar het leven of zo. Een koppel worden we nooit meer, maar we kunnen wel weer vrienden zijn, elkaar goeiendag zeggen”, reageert zij in Dag Allemaal.

Deborah, die vorig jaar door de hel ging, straalt nu als nooit tevoren. "Ik ben niet meer dat meisje" en dat zie je ook. Ze is sterker dan ooit, Deborah 2.0. Tim toont voor het eerst berouw en geeft toe dat hij fout is geweest. Wat meer is, hij probeerde haar na Temptation Island zelfs terug te winnen..
Deborah vertelt in Dag Allemaal dat Tim heel graag de tijd zou willen terugdraaien. “Tja, hij had zich toen moeten bewijzen. Eens een bedrieger, altijd een bedrieger voor mij”, reageert Deborah in het weekblad. Deborah heeft haar lesje ook wel geleerd, zij gelooft niet langer zomaar alle praatjes van mannen. Hoewel Tim de brokken dolgraag zou lijmen, is er geen haar op het hoofd van Deborah dat daaraan denkt. “We hebben al een jaar geen contact meer met elkaar. We hebben elkaar in die talkshow voor het eerst teruggezien”, reageert Deborah Leemans in Dag Allemaal. Voor haar is het hoofdstuk Tim voorgoed verleden tijd.

Meer nieuws over:

Temptation Island

Gerelateerde foto's:

Editie 2016

Temptation Island - Zaventem - 20/02/2016

Temptation Final Party 2009 @ Versuz

Temptation Island - Hasselt - 17/04/2009

Persvoorstelling

Temptation Island - Antwerpen - 22/03/2006