You are here

Herbert brengt ondanks coronacrisis toch nieuw album 'Horen, Zien, Zingen' uit

03/04/2020 10:10-

"Dit album is gemaakt voor de fans, niet voor de hitlijsten"

Vandaag, op vrijdag 3 april, komt het nieuwe album ‘Horen, Zien, Zingen’ van zanger, TV- en radiopresentator Herbert Verhaeghe uit. Normaal ging dat gepaard met een feestelijke albumvoorstelling / verjaardagsconcert (hij werd op 30 maart 46 jaar) op 4 april, maar door de huidige omstandigheden moest Herbert die fijne plannen uiteraard helaas opbergen.

Herbert kiest er bewust voor om het album wel gewoon uit te laten komen, omdat zijn fans er al een tijdje enorm naar uitkijken en muziek een welgekomen afleiding en troost kan bieden in deze uitzonderlijke tijden. Bijzonder is natuurlijk wel dat het album momenteel dan ook niet fysiek aangekocht zal kunnen worden bij de officiële retailers, waardoor Herbert een stevig aandeel verkoop (fans van Vlaamse muziek kopen nog steeds vooral fysieke albums) verliest dat meetelt voor de Ultratop Albumcharts, maar daar ligt hij niet wakker van. Hij bekijkt het van de positieve kant en hoopt dat er nu veel mensen, ook de oudere fans, de stap gaan zetten naar streaming (bv. Spotify) om zijn nieuwe nummers te gaan ontdekken. Het album ‘Horen, Zien, Zingen’ zal wel fysiek te verkrijgen zijn via de webshop van Herbert: herbertverhaeghe.be/shop . Bestellingen worden aan huis geleverd én Herbert zal in elke bestelde cd een gepersonaliseerde boodschap schrijven!

Ondertussen lopen de bestellingen voor het album via de site van Herbert als een trein en ontploft zijn Facebookpagina sinds vorige week zowat, met reacties van fans die verheugd zijn dat hij zijn album toch gewoon uitbrengt.

'Horen, Zien, Zingen', het nieuwe album van Herbert bevat 12 liedjes, waarvan 8 gloednieuwe nummers en 4 prachtige covers, waaronder het bloedmooie 'Zonder jou' van Rob de Nijs. Eerder werden uit dit album al de singles 'De radio' en 'Dans met mij' uitgebracht en u kan er ook al de nieuwe single 'Vanavond uit met jou' op ontdekken!

Meer nieuws over:

Herbert Verhaeghe

Gerelateerde foto's:

Opname De Vlaamse Top 10

Herbert Verhaeghe - Antwerpen - 08/06/2016

Opname De Vlaamse Top 10

Herbert Verhaeghe - Ravels - 22/02/2016

Cd-voorstelling Tijd

Herbert Verhaeghe - Oostende - 01/03/2016

Happy 2016-shoot

Herbert Verhaeghe - Antwerpen - 30/11/2015

Fotoshoot Showbizz-Site

Herbert Verhaeghe - Antwerpen - 30/11/2015

Opname Ment Tv

Herbert Verhaeghe - Blankenberge - 13/07/2015

Opname Ment-tv

Herbert Verhaeghe - De Panne - 14/04/2015

Subito Zomeraperitief

Herbert Verhaeghe - Oostduinkerke - 10/08/2014

Sugarfee fandag

Herbert Verhaeghe - Brasschaat - 11/05/2014

Ment-tv

Herbert Verhaeghe - Middelkerke - 04/07/2013

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Herbert Verhaeghe