.
News Image

Helmut Lotti stelt vriendin voor

Helmut Lotti voor het eerst met vriendin op foto


Dinsdag werd Helmut Lotti 50 jaar, de pers was massaal op de afspraak en dat had alles te maken met het feit dat prins Laurent naar het verjaardagsfeest van de zanger zou komen. Prins Laurent kwam laat toe op het feestje waardoor het officiële gedeelte met een half uur vertraging begon, maar dat vond niemand erg. Helmut Lotti en zijn manager Piet Roelen hadden kosten noch moeite gespaard om de aanwezige gasten van drank en eten te voorzien.



Zo waren er optredens van onder andere Silvy, Gert Bettens, Lisa del Bo, Freddy Birset, John Terra, Coco Jr en vele anderen. En uiteraard zorgde Helmut Lotti zelf ook voor sfeer door heel wat liedjes van Elvis Presley te zingen. Tussen de aanwezigen ook zijn vriendin Marieke met wie Helmut al twee jaar samen is. Tot gisteren weigerde het koppel te poseren voor een foto, maar het verjaardagfeest van Helmut was een goede reden om daar verandering in te brengen.



Binnenkort brengt Helmut een box uit met de titel ‘The Golden Collection’. Die luxebox bevat maar liefst 21 cd’s en 13 dvd’s in een luxeverpakking.