.
News Image

Hartverscheurend afscheid in Familie

Ayo het land uitgezet. 


Verschillende Familie-kijkers hadden donderdagavond wellicht enkele zakdoekjes nodig tijdens de voorlaatste aflevering van deze week. De emoties laaien immers hoog op wanneer vluchteling Ayo (Adams Mensah) te horen krijgt dat hij vandaag nog op het vliegtuig terug naar Nigera wordt gezet.

De verhaallijn rond het personage Ayo startte in februari 2018, toen hij vanuit Nigeria illegaal in België belandde en in contact kwam met Benny (Roel Vanderstukken) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof). Stefanie bekommerde zich meteen om zijn lot en stelde alles in het werk om Ayo’s veiligheid te garanderen. De twee beraamden zelfs een schijnhuwelijk. Maar de band tussen Ayo en Stefanie werd steeds hechter en gevoelens staken de kop op. Hun liefde kon de cel Schijnhuwelijk echter niet overtuigen: de trouw ging niet door en Ayo belandde in een gesloten asielcentrum in afwachting van zijn uitwijzing. Die is vanavond een feit.

Ayo en Stefanie nemen afscheid en dat gaat er emotioneel aan toe. “This is not where it ends. I will find my way back to you”, zegt Ayo voor de twee uit elkaar gerukt worden. Is het afscheid definitief? Stefanie beloofde Ayo immers om hem te volgen naar Nigeria. Maar laat ze haar leven in België ook écht achter om bij hem te zijn? En wat doet dit nieuws met Benny?



Familie, elke weekdag om 20.35 uur bij VTM.

Extra lange seizoensfinale op vrijdag 29 juni 2018 om 20.35 uur bij VTM.