.
Jerina en Harry in Huis Gemaakt
dinsdag 6 juli 2021

Harry en Jerina kopen hun droomwoning toch niet

Wat nu??

Vlaanderen toonde een tijdje geleden hun goede hart door meer liefst 125.000 euro voor Harry en Jerina uit ‘Huis Gemaakt’ in te zamelen. De ‘verliezers’ van het VTM-programma hadden een woning verbouwd, hun droomwoning. Dankzij de 125.000 euro zouden zijn die woning kunnen kopen. Maar wat lezen wij in Het Nieuwsblad? Het koppel heeft besloten om het huisje in Kortrijk dan toch niet te kopen. De reden? Het huis is te klein!

“Alleen hebben we nu beslist om alsnog te passen voor die woning. Een concrete vraagprijs hebben we nooit gekregen, maar ze is wat aan de kleine kant voor vier personen. Er zijn maar twee slaapkamers, terwijl we onze twee kindjes graag wat ruimte willen geven. Het huis biedt daardoor iets te weinig groeimogelijkheden”, vertelt Jerina in Het Nieuwsblad.
De twee zijn nu op zoek naar een andere woning in Kortrijk en zijn daarvoor ook weer bereid om de handen uit de mouwen te steken en nog een keer te verbouwen. Maar één ding is duidelijk: met die 125.000 euro van de kijkers komen ze er in geen geval.

Download onze app voor iOS of Android