.
News Image

Harelbeke Schlagert ondersteunt jongdementerenden

De tickets voor 13 april verkopen als zoete broodjes.


Op vrijdag 1 mei 2014 vond Harelbeke Schlagert voor de eerste keer plaats in een tent aan het jeugdvoetbalcomplex. Het initiatief werd genomen door Christophe Rommens, de toenmalige jeugdvoorzitter van voetbalclub Krc Harelbeke. Er kwamen meteen 1400 mensen opdagen. Na heel wat beslommeringen en het vertrek van de voorzitter werd besloten om het na de vierde editie van vorig jaar voor bekeken te houden.

Uiteindelijk kwam de heer Rommens met het idee op de proppen om een nieuw bestuur op te richten onder de naam DMS. Op deze manier kon Harelbeke Schlagert toch opnieuw plaatsvinden. Sinds kort is Cultureel Centrum Het Spoor de nieuwe locatie. In samenwerking met de Stad Harelbeke werd gekozen om de opbrengst weg te schenken aan een goed doel. Men koos voor Het Ventiel uit Hulste, dat zich inzet voor mensen die lijden aan jongdementie. In deze vzw worden jongdementerenden uit hun sociaal isolement gehaald.



Op vrijdag 13 april vanaf 18 uur zal er heel veel sfeer worden gemaakt in CC Het Spoor te Harelbeke. Om de avond te starten heeft de organisatie gezorgd voor een surprise act. Verder zijn er nog optredens van Herbert Verhaeghe, Swoop, Mama's Jasje, Yves Segers, Gene Thomas, Paul Severs en Willy Sommers.



De tickets vliegen de deur uit. Alle VIP-tickets werden al allemaal aan de man gebracht. Gewone inkomkaarten zijn te koop aan € 20 per persoon. U kunt ze o.a. reserveren door te telefoneren naar 0471/68.57.00 of via mail naar info@animobvba.be.

Ignace Crombé boekte via Animô bvba alle artiesten.



Tekst: Nico Vanaken