.
Hanne Verbruggen van K3
vrijdag 5 maart 2021

Hanne van K3 bekent: “dat is een groot compliment voor ons”

"Gaan we dan met twee verder of zoeken we naar een opvolger?"

Het worden spannende maanden voor de meisjes van K3. Binnen tien maanden neemt Klaasje immers afscheid van de groep en moet er een opvolger gezocht worden. Hanne benadrukt dat ze zelf nooit gedacht heeft aan stoppen.

“Toen Klaasje ons kwam vertellen dat ze wilde stoppen, hebben we goed nagedacht over de toekomst”, onthult Hanne in Het Laatste Nieuws. “Gaan we dan met twee verder of zoeken we naar een opvolger? Dat laatste was heel snel een uitgemaakte zaak voor ons, Studio 100 stond achter onze keuze. Aan stoppen heb ik voor alle duidelijkheid níet gedacht,” benadrukt Hanne.

Hanne geeft toe dat ze enorm nieuwsgierig is naar de meer dan 20.000 mensen die zich ondertussen inschreven om Klaasje te vervangen: “Ja, ik ben al stiekem gaan kijken naar de auditievideo’s op YouTube. Gewoon omdat ik zó benieuwd ben”, lacht Hanne in het dagblad.

“Ik vind het superschattig hoeveel werk al die mensen steken in het maken van de video’s. Het is een groot compliment dat zoveel mensen onze job willen doen”, aldus Hanne Verbruggen in Het Laatste Nieuws.