.
Davy & Hanne
woensdag 21 april 2021

Hanne uit Blind Getrouwd geschrokken door verrassende uitspraak van Dave

"Dan was het misschien anders uitgedraaid..."

Ophef in Blind Getrouwd nu blijkt dat Dave eigenlijk van plan was om ‘ja’ te zeggen tegen Hanne, maar op het laatste moment terugkrabbelde.

“Twee, drie dagen voor het beslissingsmoment was ik nog van plan om ‘ja’ te zeggen en was ik een mooie tekst aan het schrijven”, doet Dave een verrassende uitspraak in Dag Allemaal.

“Had ik een signaal gekregen dat ook Hanne verder wilde, dan was ik zeker bij dat idee gebleven. Maar zelf ‘ja’ zeggen om dan een ‘nee’ te krijgen... die ellende wou ik mezelf besparen.”

Hanne vertelt in Dag Allemaal dat ze dit nieuws pas recent te horen kreeg. “En ja, ik ben daar echt wel van geschrokken”, geeft Hanne toe.

“De laatste week zat ik óók met twijfels. Ga ik het erop wagen? Ik was zo onzeker. Ik kon me niet voorstellen dat Dave zou overwegen om ‘ja’ te zeggen”, klinkt het eerlijk bij Hanne.

“We hebben dat ook nooit goed besproken die laatste week. Het feit dat hij er zelf niet over begon, was voor mij dan ook het definitieve teken dat hij er niet meer in geloofde.”

“Hadden we eens voorzichtig gepolst bij mekaar, dan was het misschien anders uitgedraaid”, durft Dave toegeven in Dag Allemaal.

“Anderzijds… Vooraf onze antwoorden op elkaar afstemmen, dat zou ook wel geforceerd kunnen overkomen. Nu hebben we oprecht geantwoord, op basis van onze ervaringen van die zes weken. Dat is óók iets waard”, besluit Dave.