.
Gunther Levi in Familie - aflevering 6902
donderdag 7 april 2022

Gunther Levi: “Dat had niemand zien aankomen”

Hij zag het zelf niet op tv

Mensen lijken er maar niet over uitgepraat over het vertrek van Gunther Levi en Martine Jonckheere in 'Familie' En al helemaal niet over de manier waarop. Dat de personages van Gunther en Martine zouden sterven in de reeks, daar had niemand ooit aan durven denken.

In Primo blikt Gunther nog een allerlaatste keer terug op zijn afscheid. “Ik heb niet naar mijn sterscène gekeken. Ik was ook niet thuis die avond. Ik heb wel een flard zien passeren op VTM Go en ik heb foto’s zien passeren op sociale media. Alles wat er te zien was, heb ik wel meegekregen.”

Gunther was net zoals bij zijn vertrek erg onder de indruk van de reacties van de mensen. “Er was vooral een storm van verontwaardiging in het begin. Niemand wist hoe ik er zou uitgaan. Maar dat ik zou sterven in een brand, dat had zeker niemand zien aankomen. Iedereen dacht dat ik gewoon naar het buitenland zou verhuizen. Maar niet dus. Na de aflevering is mijn mailbox ontploft. Sterven was dan ook heel drastisch om uit de reeks te verdwijnen.”

Bio van Gunther Levi

Meer Over:

Gunther Levi

Bio van Martine Jonckheere