.
Leah Thys in Thuis
donderdag 12 mei 2022

Groot geheim onthuld in 'De Memoires Van Marianne'

Het boek is eindelijk klaar

De fans kunnen in hun handen wrijven want de memoires van Marianne zijn eindelijk verschenen. De boekvoorstelling in 'Thuis' was een groot succes en de fans van het programma kunnen nu al niet wachten tot wanneer ze het boek in handen hebben.

En het boek bevat meer dan de fans kunnen dromen. Het boek bevat immers heel wat erotische personages. En dat zorgde ook voor een schokreactie bij Robin, de kleinzoon van Marianne.

Het voorwoord van het boek vertelt al heel wat over wat mensen van het boek kunnen verwachten. “De autobiografie van Marianne bestaat uit twaalf hoofdstukken, die elk zijn opgedragen aan één man. De focus ligt op één aspect van mijn leven: mijn liefdesleven”, schrijft TV Familie.

En alsof al die erotische passages en vele verhalen over haar liefdesleven nog niet genoeg zijn, is er nog één extra hoofdstuk aan toegevoegd over de grote geheime liefde van Marianne.

Die twaalfde geheime liefde zou over iemand gaan met blauw bloed, een prins. Die prins zorgde voor de eerste seksuele ervaring van Marianne. “Zo had ik het me altijd voorgesteld. We proefden van elkaar en van het leven”, zegt Marianne in het boek.