.
Goedele Liekens
dinsdag 18 januari 2022

Goedele Liekens reageert: “Het is ook nooit goed”

Ze neemt het op voor haar collega's in de politiek

Goedele Liekens is een bezige vrouw. Ze verwierf niet alleen bekendheid door haar werk in de media, maar ook door haar job als politica. Al is er voor haar een groot verschil tussen bekendheid van televisie en bekendheid van je politieke werk.

“Wat politici over zich heen krijgen, dat wens je je ergste vijand niet toe. Er is een heel leger trollen, mensen die betaald of ideologisch opgenaaid worden ome je aan te vallen van zodra je nog maar hikt. En het is altijd zwaar onder de gordel. Neem nu Conner Rousseau. Hoeveel gifemmers heeft hij niet over zich heen gekregen toen hij onlangs in het zieken huis lag. Vreselijk”, spuwt Goedele haar gal in Humo.

Goedele probeert haar dochters zoveel mogelijk te beschermen voor de harde kritiek van de maatschappij en de sociale media. “Mochten mijn kinderen me morgen zeggen: mama, wij willen hetzelfde parcours afleggen als jij, dan bind ik hen vast met een ketting. Gelukkig word je er tegenwoordig niet van. En het is des te erger voor meisjes. Elke huidplooi, elke haarlok wordt onder een vergrootglas bekeken. Het is gewoon nooit goed.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Goedele Liekens

Meer Over:

Goedele Liekens