.
Sven de Leijer en Gloria Monserez
donderdag 6 oktober 2022

Gloria Monserez: “Er is helemaal geen verschil”

Ze volgt het op de voet

Zelf heeft ze de liefde van haar leven al gevonden, maar in ‘Hotel Romantiek’ helpt ze 2 vrijgezelle 65+’ers met veel plezier aan een nieuwe liefde. Want zo’n zoektocht verloopt niet altijd zo eenvoudig.

“Ik denk dat het voor veel mensen moeilijk is om connectie te maken met anderen. Zeker als je al wat ouder bent, raak je sneller geïsoleerd. Het is dan al moeilijk om vrienden te maken, laat staan een geliefde te vinden. Daarom is het fijn dat er datingprogramma’s bestaan zoals ‘Hotel Romantiek’”, zegt Gloria in Story.

Gloria is van mening dat er geen groot verschil is hoe ouderen en jongeren naar de liefde kijken. “Veel mensen denken misschien van wel, maar eigenlijk is dat niet. Op alle leeftijden wordt vaak eerst naar het uiterlijk gekeken. Maar het innerlijk is minstens even belangrijk.”

Al hebben de oudjes wel een streepje voor volgens Gloria. “Oudere mensen hebben al een heel leven achter de rug, waardoor ze anders naar iemands persoonlijkheid kijken. Dat maakt het soms makkelijker, maar vaak ook moeilijker.”

Door het programma heeft Gloria in ieder geval geleerd dat je zelfs op je 65ste of je 80ste nog verliefd kunt worden. “Ik weet nu wel zeker: op liefde staat geen leeftijd. Zij praten daar nog steeds met evenveel passie en vuur over als een jong veulen en hebben geen schrik meer.”

Bio van Gloria Monserez