.
News Image

Gert Verpeet nieuwe baas TvBastards

Twee bazen verlaten TvBastards.


TvBastards, het interne productiehuis van MEDIALAAN, krijgt een nieuwe leiding. Gert Verpeet start vanaf vandaag, woensdag 2 maart 2016, als nieuwe algemeen directeur. Hij volgt daarmee het duo Guy Goedgezelschap en Jan Segers op die afscheid nemen en samen een nieuw, onafhankelijk productiehuis oprichten.

Gert Verpeet (47) werkt al 25 jaar voor televisie. Hij is mediaconsultant en executive producer. Hij werkte vaak voor FremantleMedia aan succesvolle programma’s zoals Got Talent en X Factor en dit in binnen- en buitenland. Hij was ook een aantal jaren creatief directeur en managing director bij FremantleMedia België. In 2015 werkte Gert in Amerika waar hij samen met muziekproducent Simon Cowell het programma La Banda produceerde. Zijn carrière begon Gert bij D&D Productions en begin jaren 2000 startte hij JIM, toen de jongerenzender van MEDIALAAN, mee op.Gert Verpeet kijkt uit naar het nieuwe verhaal: “TvBastards heeft de afgelopen jaren zijn plaats in het medialandschap verdiend met goeie en succesvolle programma’s. Ik kijk er naar uit om, samen met het team binnen TvBastards, verder te bouwen aan de toekomst van MEDIALAAN. Het voelt bij mij toch een beetje als thuiskomen in een huis dat ik al goed ken. In heel mijn carrière heeft VTM altijd centraal gestaan. Ik heb het plezier gehad om mee te werken aan sommige van de grote successen van VTM, denk maar aan Belgium’s Got Talent.”Erwin Deckers, CCO MEDIALAAN: “Gert kent de Vlaamse televisiewereld door en door en kan met zijn uitgebreide internationale ervaring een echte meerwaarde bieden. We zijn dan ook zeer blij dat Gert het mooie verhaal van TvBastards met ons wil verder schrijven.”Guy Goedgezelschap en Jan Segers nemen afscheid van TvBastards en richten een nieuw productiehuis op. Dat productiehuis zal onafhankelijk zijn. Voor VTM gaan ze in elk geval al programma’s maken.

Erwin Deckers, CCO MEDIALAAN: “We willen Guy en Jan enorm bedanken voor het mooie verhaal dat we met TvBastards sinds 2012 schrijven. We voelden een aantal jaren geleden de nood om een intern productiehuis te hebben dat dezelfde taal spreekt als onze zenders. We zijn er de afgelopen jaren samen in geslaagd om met TvBastards programma’s te ontwikkelen die VTM de invulling gaven die we voor ogen hadden. Met K3 zoekt K3, Het Lichaam van Coppens, De Kroongetuigen, Wauters vs Waes, Safety First…is TvBastards leverancier van heel wat kijkcijfertoppers. We willen Guy en Jan nu veel succes wensen bij het realiseren van hun droom.”

Guy Goedgezelschap en Jan Segers: “TvBastards groeide de afgelopen jaren uit tot een relevant productiehuis dankzij het fantastische televisietalent waarmee we mochten samenwerken. We laten een mooi huis achter met stevige fundamenten, en met een rijke toekomst voor zich. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat voor TvBastards met Gert Verpeet de opvolging verzekerd is.”

“Wij zelf hebben gekozen om voluit voor onze eigen droom te gaan, namelijk de oprichting van een eigen onafhankelijk productiehuis. We zullen nauw met MEDIALAAN blijven samenwerken maar uiteraard ook nieuwe horizonten opzoeken, met de absolute intentie een nieuw, succesvol verhaal te schrijven. Wij willen alle mensen bij MEDIALAAN en TvBastards dan ook uitdrukkelijk bedanken voor drie ongelofelijke jaren en wensen TvBastards, MEDIALAAN en onszelf alle succes toe!”, aldus nog Goedgezelschap en Segers.


Download onze app voor iOS of Android

Bio van Gert Verpeet, Guy Goedgezelschap en Jan Segers