.
Gert Verhulst
donderdag 7 april 2022

Gert Verhulst neemt definitief afscheid: “Maar tranen zullen er niet vloeien”

Hij is al enkele jaren afscheid aan het nemen

Massaal veel kinderen en volwassenen nemen tijdens de paasvakantie nog afscheid van Gert Verhulst als baasje van Samson. Zijn dochter Marie Verhulst staat al een aantal jaar klaar als opvolgster en heeft ook al enkele optredens mogen doen samen met haar nieuwe trouwe vriend.

Het afscheid van Gert komt nu wel heel dichtbij, en op 16 april speelt hij zijn allerlaatste show. Maar tranen gaan er niet vloeien. “Die laatste show gaat me weinig doen. Vijf jaar geleden heb ik al beslist om ermee te stoppen, dus ik ben er mentaal op voorbereid. Aan alles komt een einde. Maar als je dat voor een stampvolle zaal kan doen, kan ik daar alleen maar dankbaar voor zijn. Dat is elke keer genieten”, klinkt het in Story.

Wie nadien nog hoopt op een comeback van Gert is eraan voor de moeite. “Ook niet eenmalig. Gedaan is gedaan.” Met die laatste show sluit Gert meteen een belangrijk hoofdstuk af in zijn leven. “Je moet niet te veel in het verleden blijven hangen, maar vooral naar de toekomst kijken. Er komen nog veel nieuwe en andere toffe projecten op mijn pad.”

Download onze app voor iOS of Android