.
Gert Verhulst
vrijdag 7 mei 2021

Gert Verhulst moet opnieuw afscheid nemen: “straks blijf ik alleen over”

“Straks blijf ik nog als enige over...”

Gert Verhulst heeft begrip voor de keuze van Miguel Wiels om te stoppen als vaste componist bij K3. “De druk om altijd maar hits en jaarlijks een nieuwe cd aan te leveren: vroeg of laat raakt het op. Het mag een wonder heten dat Miguel het 23 jaar heeft willen volhouden”, spreekt Gert zijn bewondering uit in Het Laatste Nieuws.

Maar de Studio 100-baas benadrukt dat de K3-nummers altijd door “de heilige drievuldigheid” werd geschreven en dat Peter Gillis en Alain Vande Putte wél doorgaan als liedjesschrijvers van K3. En die zijn niet bij de pakken blijven zitten…

“Er liggen al tien goede demo’s klaar, waaruit we binnenkort de eerste hit van de nieuwe K3 zullen kiezen. En als Miguel nog eens een waanzinnig goed idee heeft voor een nummer, is hij zeker welkom”, klinkt het bij Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.

Het afscheid kwam er immers niet uit onenigheid, benadrukt Gert in het dagblad. Al vindt de Studio 100-baas het wel jammer dat na Klaasje nu ook Miguel Wiels vertrekt: “Straks blijf ik nog als enige over”, lacht Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.