.
Marie Verhulst, Ellen, Gert Verhulst, Viktor Verhulst, De Verhulstjes
maandag 18 oktober 2021

Gert Verhulst: “Klaar om opa te worden”

Maar dit is nog niet voor meteen

Gert Verhulst heeft samen met zijn ex-vrouw 2 prachtige kinderen op de wereld gezet. Viktor Verhulst presenteert programma’s zoals ‘Temptation Island’ en dochter Marie Verhulst kreeg de eer om haar vader op te volgen als baasje van Samson.

Gert heeft een sterke band met zijn kinderen en kan zich niet inbeelden dat dat ooit anders zou zijn. “Ik lees dikwijls verhalen van ouders die geen contact meer hebben met hun kinderen, zoiets kan ik me niet inbeelden. Ik zou daar echt kapot van zijn”, zegt hij in Story.

Gert probeert als een vriend te zijn voor zijn 2 kinderen. Zo gaat hij regelmatig een pint pakken met Viktor of eet hij samen met Marie sushi. Maar hij probeert om zich zo weinig mogelijk met hun leven te bemoeien. “Ze moeten hun plan trekken. Maar als ze raad willen, zijn ze altijd welkom.”

Viktor en Marie hebben ondertussen elk hun ware liefde gevonden en genieten met volle teugen van elkaar. Gert gunt hen alle geluk en is ook klaar om opa te worden. “Als het zover is, zal ik die rol met veel plezier en bravoure vertolken. De kans is groot dat mijn toekomstige kleinkinderen van mij alles zullen krijgen wat ze willen. Maar het zal nog niet voor meteen zijn en dat is prima.”

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst

Bio van Viktor Verhulst en Marie Verhulst