.
Gert Verhulst
vrijdag 17 september 2021

Gert Verhulst kan na 35 jaar eindelijk nog eens op vakantie

Het harde werken wordt beloond

35 jaar lang was Gert aan zijn pratende hond Samson gebonden. Vakantie zat er voor hem nooit in en ook voor kerst- en nieuwjaarsfeesten moest de familie niet op hem rekenen. Nu hij afscheid heeft genomen van Samson en de fakkel heeft overgedragen aan zijn dochter Marie kan Gert iets meer van het leven genieten. Twee jaar geleden kocht Gert Verhulst zijn villa in Saint-Tropez, zodat hij er vanaf nu weer zijn zomervakanties kan doorbrengen. Voor Gert is zijn villa in Saint-Tropez zijn paradijs op aarde. “IK ben altijd als Frans georiënteerd geweest. Ik hoor graag Franse muziek, ging als kind altijd op vakantie in Frankrijk, het eten en de wijn zijn zalig… Ik ben hier echt heel graag”, vertelt hij in een interview aan Dag Allemaal.

De zoektocht naar het perfecte stekje voor Gert en Ellen verliep niet van een leien dakje. Heel vaak scheelde er altijd wel iets aan de villa’s die ze te zien kregen, of voelde Gert geen klik met de woning. “Toen de makelaar hier de poort openzwaaide, waren we meteen verkocht. Vooral door de unieke ligging, met uitzicht over de halve streek en toch letterlijk op een boogscheut van het centrum. Dat heeft het fantastische voordeel dat je de auto op stal kan laten. Wij doen hier alles te voet.”

Het leven van de familie Verhulst kunnen we sinds twee jaar volgen in hun eigen realityreeks ‘De Verhulstjes’. Heel wat mensen gunnen Gert en zijn gezin het geluk en de rijkdom, maar jammer genoeg zijn er ook steeds mensen die hen het geluk niet gunnen. Maar dat deert Gert niet. “Ik weet hoe hard ik sinds mijn 18de heb gewerkt en hoeveel ik ervoor heb gelaten om hier te staan. Ik heb 30 jaar geen Kerstmis of Nieuwjaar gevierd, 30 zomers alleen maar gewerkt. Ik heb dus geen enkel schuldgevoel.”, aldus Gert.