.
De Verhulstjes
woensdag 13 oktober 2021

Gert Verhulst: “Er zijn mensen die ons dat niet gunnen”

Maar hij laat zich niet doen

Elke maandag kunnen we op Play4 kijken naar de avonturen van ‘De Verhulstjes in Saint-Tropez’. De reeks lokt heel wat positieve reacties uit en dat doet de familie Verhulst heel erg veel deugd. “Mensen herkennen zich in ons en in onze discussies. Dat is fijn om te horen. What you see is what you get. Authenticiteit vind ik heel belangrijk. En zo weten de mensen ineens dat we geen wereldvreemde familie zijn die rare dingen doet”, lacht Gert in Story.

Naast de vele positieve reacties die Gert krijgt, sluipen er natuurlijk ook altijd een aantal negatieve reacties tussen. “We hebben iets meer geld dan de gemiddelde Vlaming. Maar we gaan ook gewoon graag naar de frituur en eten thuis spaghetti. Of we gaan wandelen met de kinderen. Natuurlijk zijn er altijd mensen die ons dat allemaal niet gunnen, maar daar trek ik me niets van aan.”

Gert laat zich niet van de wijs brengen door de negatieve reacties die af en toe verschijnen. Hij vindt dat hij het leven dat hij nu leidt heeft verdiend na al die jaren hard werken. “Ik heb hard genoeg gewerkt in mijn leven om nu zonder schuldgevoel te kunnen genieten van wat luxe. En die afleveringen zijn ook gewoon leuk om over een paar jaar nog eens te herbekijken.”