.
News Image

Gert Verhulst: “je zal me van m’n meest romantische kant zien”

"We kunnen moeilijk van elkaar blijven..."

Gert Verhulst zal in ‘De Verhulstjes’ een kant van zichzelf tonen die de kijkers misschien nog niet zo goed kennen. “Ik denk dat ik me van m’n meest romantische kant zal tonen”, onthult Gert in Dag Allemaal.

“De mensen gaan schrikken”, voegt echtgenote Ellen daaraan toe. “Wij zijn echt wel een klef koppel. We kunnen moeilijk van elkaar blijven, hé. En we gaan altijd zo dicht mogelijk bij elkaar zitten.”

Al zal de romantiek misschien niet vanaf de eerste aflevering aan bod komen. De hoofdrol zou wel eens naar de trouwe viervoeter van het gezin kunnen gaan: “Onze Marcel heeft een plasprobleem, en dat is in de eerste afleveringen nogal prominent aanwezig. Ik moet elke dag een buis in z’n geval steken”, onthult Gert één van de scènes die de komende weken moet tonen dat het gezin Verhulst ook maar een familie is als een andere.

“De mensen zullen trouwens wel merken hoe gewoon wij zijn. Wij zitten hier niet in een bad van champagne met de pot kaviaar naast ons, hé”, verduidelijkt Gert Verhulst in Dag Allemaal.

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst